Moldova – prestație decentă la calificările pentru GEG23

GEG23 Road to Riad DOTA 2 SF6 1a

Selecționata Moldovei de DOTA 2 a participat la etapa regională a competiției internaționale Global Esports Games 2023 (GEG23).

În perioada 9 septembrie – 9 octombrie 2023, Republica Moldova a fost reprezentată la etapa europeană a turneului GEG23, care s-a desfășurat online la jocurile eFootball 2024, DOTA 2, PUBG Mobile și Street Fighter 6.  Despre rezultatele jucătorilor noștri la eFootball 2024, Street Fighter 6 și PUBG Mobile am scris articole aparte.

La secțiunea DOTA 2, Moldova a fost repartizată în grupa B, alături de Letonia 🇱🇻, Suedia 🇸🇪 și Muntenegru 🇲🇪. Componența echipei naționale: Vadim «CloudStrife» Grițco, Alexandr «yayo» Cernev, Vadim «Requiem» Baimastruc, Daniel «Shovel» Ciobanu, Alexandru «6 Minute God» Railean și Vladislav «lycoris» Gaidău.

GEG23 Road to Riad DOTA 2 SF6 2a
GEG23 Road to Riad DOTA 2 SF6 3a

Din păcate, punctele obținute de selecționata Moldovei la DOTA 2 nu au fost suficiente pentru a ne califica mai departe. Moldova a izbutit să obțină victorii în fața selecționatei din Letonia 🇱🇻 și Muntenegru 🇲🇪, însă nu a reușit același lucru și împotriva Suediei 🇸🇪.

Îi felicităm și le mulțumim băieților noștri pentru efort și dedicație! Suntem profund încrezători că această experiență valoroasă îi va ajuta să evolueze. Dacă vă place ceea ce facem și doriți să contribuiți la dezvoltarea fenomenului Esports în Moldova, alăturați-vă nouă pe următoarele rețele:

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...