[WEC24] Jocurile la care vom organiza câte o preselecție

WEC24 VOTED Game Titles Games Moldova Esports (2)

Pentru al treilea an la rând, Moldova nu va lipsi de la Campionatul Mondial de Esports și va fi una dintre cele 130 națiuni participante.

Federația Internațională de Esports (IESF) a anunțat cele 5 jocuri oficiale la care se va desfășura World Esports Championships 2024 (WEC24): Counter-Strike 2, PUBG Mobile, DOTA 2, Mobile Legends și eFootball.

Datorită faptului că Federația de Esports din Moldova (MEF) are calitatea de membru al IESF încă din 2022, esportivii noștri sunt eligibili să participe la WEC24.


Suntem bucuroși să anunțăm că, până acum, aproape 500 de jucători au completat formularul creat de MEF pentru a evalua interesul esportivilor moldoveni față de cele 5 jocuri.

În baza răspunsurilor voastre, MEF a decis să participe la WEC24 la toate cele 5 jocuri enumerate și să organizeze 5 preselecții naționale pentru a determina campionii Moldovei. Pentru a nu pierde anunțul despre următorul turneu, urmărește-ne pe următoarele rețele de socializare:

Structura WEC24 va fi ca cea de anul trecut (WEC23), constituită din cele 3 etape descrise mai sus. Etapa I (preselecțiile naționale) se va desfășura până în luna mai, iar etapa II (calificările europene) – în iulie.

Mai jos, vă invităm să urmăriți filmulețul prin care IESF a prezentat și explicat pe înțelesul tuturor structura competiției WEC24. Dacă apar întrebări, nu ezitați să ni le adresați!

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...