ROAD TO RIAD eFootball 2023 Street Fighter 6 GEG (1)

Pe 19 august 2023, Federația de Esports din Moldova, în parteneriat cu Orange Moldova, va desfășura un eveniment esportiv sub denumirea Orange Esports Series | Road to Riad.

Orange Esports Series | Road to Riad reprezintă un eveniment, format din 2 turnee distincte la 2 jocuri diferite, dar care au ceva în comun:

 

ROAD TO RIAD eFootball 2023 Street Fighter 6 GEG (2)

 

Cele 2 turnee OFFLINE vor fi preselecții naționale, câștigătorii cărora vor reprezenta Moldova la competiția internațională Global Esports Games 2023 Riad (GEG), organizată de Global Esports Federation (GEF).  În acest context, Federația de Esports din Moldova vine cu următorul apel:

 

Dacă ești amator al unuia dintre cele 2 „game titles”, înregistrează-te la preselecție.  Alege-ți jocul preferat și dă click pe unul dintre butoanele de mai jos pentru a trece nemijlocit pe pagina turneului respectiv.

 

 

Pe lângă dreptul de a-și reprezenta țara la GEG, câștigătorii preselecțiilor se vor alege și cu premii.  Acestea vor fi oferite de partenerul general al turneului – compania Orange Moldova.

 

După etapa preselecțiilor naționale, campionii țărilor din Europa (inclusiv din Moldova) vor participa la etapa calificărilor europene.  Cei mai buni jucători se vor califica la etapa OFFLINE Grand Finals, care se va desfășura în capitala Arabiei Saudite (Riad), între 11-16 decembrie 2023.

 

 

Vă rugăm să distribuiți acest anunț tuturor prietenilor voștri care știți că joacă unul dintre cele 2 „game titles” enumerate mai sus.  Tindem să descoperim toate talentele din țară, dar avem nevoie de ajutorul vostru!

 

GEG reprezintă o oportunitate inedită, care trebuie fructificată la maxim de esportivii noștri.  Pe lângă șansa de a acumula experiență competițională, GEG oferă multe alte beneficii.  De aceea, nu rata această frumoasă ocazie pentru a-ți etala abilitățile acumulate până acum.

 

Leave a Reply