Orange Esports Series – Road to Riad – powered by Orange

GEG23 Road to Riad General 1

Pe 19 august 2023, Federația de Esports din Moldova, în parteneriat cu Orange Moldova, va desfășura un eveniment esportiv sub denumirea Orange Esports Series – Road to Riad.

Orange Esports Series | Road to Riad reprezintă un eveniment, format din 2 turnee distincte la 2 jocuri diferite, dar care au ceva în comun.

Cele 2 turnee OFFLINE vor fi preselecții naționale, câștigătorii cărora vor reprezenta Moldova la competiția internațională Global Esports Games 2023 Riad (GEG), organizată de Global Esports Federation (GEF). În acest context, Federația de Esports din Moldova îndeamnă toți doritorii să se înregistreze la preselecție.

Pe lângă dreptul de a-și reprezenta țara la GEG, câștigătorii preselecțiilor se vor alege și cu premii. Acestea vor fi oferite de partenerul general al turneului – compania Orange Moldova.  Câștigătorii își va alege premiile pe care le doresc de pe eshop.orange.md.

După etapa preselecțiilor naționale, campionii țărilor din Europa (inclusiv din Moldova) vor participa la etapa calificărilor europene. Cei mai buni jucători se vor califica la etapa OFFLINE Grand Finals, care se va desfășura în capitala Arabiei Saudite (Riad), între 11-16 decembrie 2023.

GEG reprezintă o oportunitate inedită, care trebuie fructificată la maxim de esportivii noștri. Pe lângă șansa de a acumula experiență competițională, GEG oferă multe alte beneficii. De aceea, nu rata această frumoasă ocazie pentru a-ți etala abilitățile acumulate până acum și continuă să ne urmărești pe rețelele noastre:

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...